Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent Urodzinowy Dla Dziewczyny

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, niedługo moja dupeczka ma urodziny a chciałem ją jakoś zaskoczyć.

Chcę żeby prezencik był unikatowy, dodam że kończy 17 lat.

I nie wyskakujcie mi z tekstem kup jej wibrator czy naszyjnik z kulek analnych :D

Z kasą nie będzie zbyt dobrze ale myślę że tak ze 100zł uda mi się ogarnąć.

Pluszaki, kwiatki, czekoladki i inne pierdółki odpadają bo romantykiem to ja kurwa nie jestem :D

Jak narazie jedyny sensowny pomysł jaki mi wpadł do głowy to niedrogie perfumy + czarne stringi koronkowe

#edit

drugi pomysł to płyta hip hopowa z autografem

Za ciekawe pomysły będę nagradzał propsami,plusami, eurogombkami, kiełbasą zwyczajną i innymi pierdołami.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Z sensowniejszych pomysłów to jeszcze możesz jej kupić coś z biżuteri np. łańcuszek, lub jak chcesz dla śmiechu to są teraz takie klawe majciochy

;)

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Srebro jest dobre, bo jest dobre i tanie.

Tanie perfumy, nie są fajne bo są tanie.

Szkoda, że z Ciebie mało romantyczna osoba, bo ciekawy pomysł mam.

A, może tak niekonwencjonalnie - zabierz ją do parku na miły piknik? Może nie jest teraz za gorąco ale w słoneczku jak ulał. Trudno o prezent który by się przydawał, a jednocześnie nie przypominał o Tobie po rozstaniu [trololo]. Zabierz ją na wypad do kina, potem na dobrą kawę [na litość boską nie do Maca], a potem wybierzcie się do Ciebie/do niej.

Wszyscy szczęśliwi.

Płyta nie głupia, byle by lubiła tego artystę, to będzie miała mokro.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Właśnie z płytą to trafiłem w 80% :D

Jak narazie to chyba najlepsze rozwiązanie.

Staram się jeszcze załatwić dedykacje jak się uda to będzie konkretnie :D

OO jeszcze jeden fajny prezent znalazłem: magiczny kubek :D

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Jak coś nie konwencjonalnego to może:

Matrioszka:

http://www.takapaka.pl/Produkt/251/matrioszka

Cukierkowe stringi:

http://www.takapaka.pl/Produkt/87/cukierkowe_stringi

Gigantyczna czekolada:

http://www.2future.pl/Produkt/350/gigantyczna_tabliczka_czekolady

Me gusta.

Opublikowano

Hmmm jak szytałem "dupeczka" to pomyślałem że ona tylko do ... ehhh

co do tematu kup pasek (taki stary) z taką starą klamrą którą ciężko otworzyć kup wstążkę i napisz na niej:

"Pas Cnoty Dzierżawca ........... " itdwstążke do paska przyklej albo inaczej zamocuj i bd git ^^

Najlepszym prezentem dla kobiet (wg mnie) są jej ulubione kwiaty oraz wspaniały wieczór ^^

Jak Ci sie oba podobają to weź oba :P

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Ja bym ci polecił perfum playboy tradycyjna czekoladke

Nie znam dziewczyny wiec niewiem Mowisz stringi wiec raczej lubi sie zabawiac to może coś na kaca :D ? Nie no załatw może bilety na koncert jakis ;) By się zabawiła ze była by niewbowzieta

30364378.png

Opublikowano

Zafunduj jej odnowę biologiczną u pana z twojej sygnatury. ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Idac twoim tokiem myslenia najlepsza bedzie maszyna do seksu analnego

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Płytka z autografem dobry pomysł :)

Grywasz w jakieś gry? W mmo najłatwiej zrobić, ale w FTP wychodzą często lepsze, lecz trzeba dużo czasu na to poświęcić. Za czasów gdy byłem jeszcze uzależniony od metina (uff przeszło mi) to z kolegą zrobiliśmy dla koleżanki filmik, z życzeniami:

Też mógłbyś zrobić coś podobnego, a może oryginalniejszego. Oczywiście jeśli twoja dziewczyna nie przepada za graniem na kompie to odpada:<

Opublikowano

@up kup taką mamie

Płytka z autografem dobry pomysł :)

Grywasz w jakieś gry? W mmo najłatwiej zrobić, ale w FTP wychodzą często lepsze, lecz trzeba dużo czasu na to poświęcić. Za czasów gdy byłem jeszcze uzależniony od metina (uff przeszło mi) to z kolegą zrobiliśmy dla koleżanki filmik, z życzeniami:

Też mógłbyś zrobić coś podobnego, a może oryginalniejszego. Oczywiście jeśli twoja dziewczyna nie przepada za graniem na kompie to odpada:<

nie gram w żadne gry, moja dziewczyna też.

cukierkowe stringi- dobry pomysł :D zajebiste do gry wstępnej

Jestem dinozaurem

Opublikowano

@PapaSmurf

@up kup taką mamie

xD Aż z krzesła spadłem łap +'a za dissa xDxDxD

@Topic

Czarną koszulę z jakimś nadrukiem z kotkiem wypinającym pazur xD lub zwykłą czarną koszulę , ale

żeby była na nią o 3 rozmiary za duża xD wtedy będzie w niej fajnie wyglądać i fajna do gier ^ ^

i do tego może jakaś perfuma z playboy'a :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Za czasów gdy byłem jeszcze uzależniony od metina (uff przeszło mi) to z kolegą zrobiliśmy dla koleżanki filmik, z życzeniami:

No ja osobiście osrałbym się na karmelkowo po plecach po takim filmiku. Wspaniały prezent dla 17-latki.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

No ja osobiście osrałbym się na karmelkowo po plecach po takim filmiku. Wspaniały prezent dla 17-latki.

Ładnie tańczą, nie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czerwone stringi koronkowe

Płyta Hip-Hop

Kino

i jest coś ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...